Ελλάδα

Πεδουλάκης: «Χρησιμοποιούμε το πρωτάθλημα για να κάνουμε πράγματα»

Το ελληνικό πρωτάθλημα προσφέρεται για… δοκιμές για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Περισσότερο σαν… προπόνηση βλέπουν στον Παναθηναϊκό τα παιχνίδια πρωταθλήματος, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως μόνο τότε μπορεί να δοκιμάζει πράγματα με την ομάδα του.

«Ήταν σημαντική η διαχείριση μετά το ματς της Πέμπτης. Για 30 λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι, αλλά μετά χαλάρωσε το μυαλό μας. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό. Στα τελευταία λεπτά πήραμε εύκολα τη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του Αργύρη Πεδουλάκη.

Για τα πολλά τρίποντα του ΠΑΟΚ: «Τα πιο εύκολα ματς είναι αυτά με τη μεγαλύτερη δυναμικότητα αντιπάλου, γιατί δεν έχεις πίεση. Δοκιμάσαμε πράγματα που μπορεί να μην ταιριάζουν με τα στοιχεία των παικτών. Με ευχαριστούν οι 30 ασίστ. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί».

Για την έλλειψη ανταγωνισμού στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Με αυτό ζει ο Παναθηναϊκός αρκετά χρόνια. Δεν είναι ο χώρος για να μιλήσουμε για τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ. Έτσι όπως έγινε η Ευρωλίγκα, έχει επτά διαβολοβδομάδες. Σου χαλάει το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να κάνουμε δυνατές προπονήσεις. Χρησιμοποιούμε το πρωτάθλημα για να κάνουμε πράγματα. Δεν είναι σωστό, αλλά συμβαίνει».

Για τη ζώνη του ΠΑΟΚ: «Θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε όλα τα παιδιά. Μόλις μπήκαν τα παιδιά που ξέρουν πως την αντιμετωπίζουν, τελείωσε και το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x