Ως μια εξαιρετική και σκληρή ομάδα χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς, που ανέφερε ότι η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα και είχε νοοτροπία νικητή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στη συνέντευξη Τύπου:
- Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια εξαιρετική ομάδα, σκληρή, με μέγεθος και τρανζίσιον επίθεση. Ήταν δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε. Το σημαντικό για εμένα είναι ότι είχαμε διάρκεια και συνέπεια. Γι' αυτό είμαι χαρούμενος και περήφανος. Η ομάδα μου πάλεψε. Όταν ο Παναθηναϊκός επέστρεψε, εμείς τα αφήσαμε όλα πίσω. Πάντα πάλευαν οι παίκτες μου. Είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Άλλες ομάδες δεν έχουν την πίεση που έχει η Μπαρτσελόνα και παίζουν μπάσκετ. Αν κερδίσουν, τέλεια. Αν χάσουν, προχωρούν στο επόμενο ματς. Εδώ δεν υπάρχει αυτό. Δεν είναι εύκολο αυτό για εμάς. Δείχνουμε χαρακτήρα και νοοτροπία νικητή».

- Για την τακτική της ομάδας του: «Τακτικά βελτιωθήκαμε στην επανάληψη και περιορίσαμε τον Νικ Καλάθη. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορέσαμε να τον σταματήσουμε στο πρώτο μέρος. Ο Καλάθης είναι εξαιρετικός, βλέπει τα πάντα, βρίσκει πάντα τον ελεύθερο συμπαίκτη του. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερη άμυνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube