Η ανακοίνωση:

«Η ενίσχυση δεν σταματά για την ομάδα μας… Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή της Αμερικανίδας με ελληνικό διαβατήριο Niki Avery (1986-1.68cm) θωρακίζοντας με αυτήν την προσθήκη και την νευραλγική θέση της play maker.

Η πολύ έμπειρη παίκτρια με θητεία και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει η ομάδα μας για φέτος. Της ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές νίκες. Welcome back in Greece Niki».!

View this post on Instagram

Η ενίσχυση δε σταματά για την ομάδα μας...! Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή της αμερικανίδας με ελληνικό διαβατήριο Niki Avery (1986-1.68cm) θωρακίζοντας με αυτή την προσθήκη και την νευραλγική θέση της playmaker. Η πολύ έμπειρη παίκτρια με θητεία και στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει η ομάδα μας για φέτος. Της ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές νίκες...! Welcome back in Greece Niki!?? #eleytheria_moschatou

A post shared by Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (@eleytheria_moschatou_wb) on

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube