Euroleague

Πιτίνο: «Ζήτησα από τους παίκτες μου να μένουν παραπάνω στην προπόνηση για να βελτιώσουν το σουτ»

Για τη βελτίωση της ομάδας του αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, που μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Αναντολού Εφές για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας σε μια αναμέτρηση με χαρακτήρα τελικού. Ο κόουτς των «πράσινων», Ρικ Πιτίνο, στάθηκε στις δηλώσεις του στη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην προτροπή του προς τους παίκτες του να μείνουν παραπάνω χρόνο στο γήπεδο για να προπονηθούν στα σουτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο:

- Για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές: «Παίζουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες και βελτιωνόμαστε συνεχώς. Έχω ζητήσει από τους παίκτες να μένουν παραπάνω χρόνο στην προπόνηση για να βελτιώσουμε το σουτ μας και το έχουν κάνει, δουλεύουν πολύ καλά και βελτιωνόμαστε. Παίζουμε απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας, πολύ ταλαντούχες, πολύ καλά προπονημένες. Βελτιωνόμαστε. Το αν είναι αρκετό, θα το μάθουμε αύριο».

- Για το αν προλαβαίνει να προκριθεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: «Όπως είπα στους παίκτες, οι πιθανότητες βασίζονται στη στατιστική. Το τι μπορούμε βασίζεται στο αν θα βελτιωθούμε. Βάσει στατιστικής δεν θα τα καταφέρουμε».

- Για τη βελτίωση της ομάδας του: «Βελτιωνόμαστε, αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό απέναντι σε μια Top-4 ομάδα. Βιαζόμαστε αυτή τη στιγμή να γίνουμε καλύτεροι, γρηγορότεροι, δυνατότεροι. Βλέπω βελτίωση κάθε μέρα στην προπόνηση, οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Πρέπει να ανέβουμε ψηλότερα. Η αίσθηση μου είναι ότι θα παίξουμε πολύ καλά την Παρασκευή».

- Για τον χαρακτήρα της ομάδας του: «Ο πραγματικός χαρακτήρας φαίνεται από το πώς παίζουν οι ομάδες εκτός έδρας, όχι από τα εντός. Ελπίζω ότι θα το δείξουμε μετά από το παιχνίδι της Παρασκευής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x