Ένα πολύ όμορφο διαφημιστικό σποτ με πολύ χρήσιμο κοινωνικό μήνυμα έστειλε η κεντρική χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Bwin. Στο βίντεο, πρωταγωνιστεί ο Κώστας Σλούκας και ήδη έχει μεγάλη απήχηση στα social media. «Παίζοντας παράλογα δεν κέρδισε πότε κανείς και στη bwin η διασκέδαση βαδίζει πλάι-πλάι με την υπευθυνότητα. Αυτό μας κάνει φανατικά υπερήφανους», είναι τα λόγια της εταιρείας που συνδυάζονται από… μπάσκετ.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιεί περήφανα τα τελευταία χρόνια, η bwin επέλεξε ως πρεσβευτής του συγκεκριμένου προγράμματος τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ο αθλητισμός είναι χαρά και διασκέδαση, αρκεί σύμβουλός μας να είναι πάντα η λογική. Έχω μάθει μέσα από το μπάσκετ να λειτουργώ για το καλό του συνόλου και να μην παρασύρομαι από τον ενθουσιασμό μου. Μια βεβιασμένη και εκτός λογικής προσπάθεια, μπορεί να κοστίσει όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στην ομάδα μου τον στόχο της. Ως ambassador της bwin αναφορικά με την Κοινωνική Ευθύνη θέλω να περάσω το εξής μήνυμα: ‘Παίζουμε, διασκεδάζουμε, κερδίζουμε, χάνουμε, αλλά πάντα με σεβασμό και ασφάλεια’. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μεγάλη χορηγό εταιρία του Ολυμπιακού για την τιμή που μου κάνει».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Νίκος Λεπενιώτης, τόνισε από την πλευρά του με τη σειρά του: «Μία από τις βασικές αρχές και αξίες του Αθλητισμού είναι και η κοινωνική υπευθυνότητα σε όλες τις εκφράσεις της στην καθημερινότητα μας. Ο Μεγάλος μας Χορηγός, η bwin, αποτελεί για εμάς ένα εξαιρετικά σημαντικό συνεργάτη και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την υπεύθυνη και σοβαρή στάση της αναφορικά με το υπεύθυνο παιχνίδι. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στηρίζει κάθε ενέργεια που συμβάλει στην υπεύθυνη ενημέρωση και η συμμετοχή του Κώστα στην ενέργεια αυτή, έχει σκοπό την ενδυνάμωση του μηνύματος. Θα είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια της bwin στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και θα εργαστούμε από κοινού με την συμμετοχή των παικτών, των προπονητών και του οργανισμού μας, ώστε να συμβάλλουμε δυναμικά στην επίτευξη των σκοπών του προγράμματος! ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube