Euroleague

Πρίντεζης στον ΣΠΟΡ FM: «Πρέπει να νικάμε και όταν δεν είμαστε καλοί»

Την ανάγκη να παίρνει νίκες ο Ολυμπιακός ακόμα και όταν δεν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις όπως αυτή στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου υπογράμμισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πρίντεζης.

Την τεράστια σημασία που έχουν αποτελέσματα όπως το αποψινό απέναντι στην Άλμπα στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός να χτίσει νοοτροπία νικητή ανέδειξε ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Ακόμα προσπαθούμε να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο ομάδα και είναι σημαντικό να νικάς. Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι ακόμα πιο δυνατά», ανέφερε αρχικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στον απεσταλμένο του στο Βερολίνο, Νίκο Ζέρβα. Και συνέχισε:

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα, γιατί ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ και είχαμε μεγάλο κίνητρο μετά από την ήττα που κάναμε στο Μόναχο και μας πείραξε πολύ.

Έχω περάσει πολλές χρονιές σε αυτό το επίπεδο και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να νικάς όταν δεν είσαι καλός. Αυτό φέτος δεν το έχουμε καταφέρει. Υπάρχουν ομάδες που δεν παίζουν καλά και νικούν, κάτι που κάνανε κι εμείς παλιά. Τα καλά αποτελέσματα φέρνουν, ηρεμία, συσπείρωση και βελτίωση, τόσο σε ατομικό, όσο και ομαδικό επίπεδο.

Πρέπει να κοιτάμε την ομάδα μας, το πώς θα βελτιωνόμαστε. Νομίζω ότι στα τελευταία ματς είμαστε βελτιωμένοι, αλλά πρέπει και να νικάς. Με την Μπάγερν ήμασταν πολύ καλοί για 35 λεπτά και χάσαμε. Αυτό που χρειάζεται είναι διάρκεια, σοβαρότητα και σεμνότητα για να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x