Μουντομπάσκετ 2023

Πρόβα τζενεράλε με Βενεζουέλα για την Εθνική

Τελευταίο τεστ για την Εθνική σήμερα (14:30) απέναντι στη Βενεζουέλα στη Σουτσόου.

Ολοκληρώνει σήμερα τον κύκλο των φιλικών της εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική αντιμετωπίζοντας στον τελικό του τουρνουά «Άτλας» τη Βενεζουέλα (14:30, ζωντανά στο κανάλι της FIBA στο YouTube).

Άγνωστο είναι ακόμη αν θα χρησιμοποιηθούν οι Αντώνης Κόνιαρης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, καθώς ο μεν πρώτος απουσίασε λόγω φαρυγγίτιδας, ο δε δεύτερος αποχώρησε με διάταση στην ποδοκνημική από το χθεσινό φιλικό με τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θέλει να βγάλει τα τελευταία συμπεράσματα, προτού η αποστολή αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Ναντζίνγκ, όπου θα δώσει τα παιχνίδια της πρώτης φάσης των ομίλων. Εκεί θα συναντήσει την υπόλοιπη ομάδα αύριο και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος αναχωρεί απόψε για την Κίνα, με το αιμάτωμα στη γάμπα του να έχει σχεδόν… εξαφανιστεί πλέον. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δηλώσει την τελική δωδεκάδα της για το Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι την προσεχή Παρασκευή, 30 Αυγούστου.

Η Βενεζουέλα έχει ένα ρόστερ με αθλητικότητα και αρκετά κοινά στοιχεία με τη Δομινικανή Δημοκρατία σε ό,τι αφορά στο στυλ παιχνιδιού. Όλο το ρόστερ της παίζει εντός της χώρας πλην δύο παικτών που αγωνίζονται στην Αργεντινή. Στα δύο τελευταία της φιλικά για το τουρνουά νίκησε τη Σενεγάλη (81-74) και την Τουρκία (71-68), ενώ νωρίτερα είχε ηττηθεί μεταξύ άλλων από τη Ρωσία (69-54), την Ιταλία (72-54) και τη Σενεγάλη (75-69).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x