Ευρώπη

Πρόεδρος Ούνιξ: «Όλοι είχαν τη Βίρτους για φαβορί»

Πανευτυχής με την πρόκριση της Ούνιξ Καζάν στην Ευρωλίγκα, δήλωσε ο πρόεδρός της, Εβγκένι Μπόγκατσεφ.

Περήφανος με την προσπάθεια της Ούνιξ Καζάν, που ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και απέκλεισε τη Βίρτους Μπολόνια για την επιστροφή στην Ευρωλίγκα, δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Εβγκένι Μπόγκατσεφ.

«Βρήκαμε τους δικούς μας ηγέτες απέναντι στα αστέρια της Βίρτους, Μάρκο Μπελινέλι και Μίλος Τεόντοσιτς. Όλα τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας. Το μπάτζετ μας είναι κατά πολύ μικρότερο από εκείνο των Ιταλών, αλλά καταφέραμε να προκριθούμε στην Ευρωλίγκα. Τα όνειρά μας βγήκαν αληθινά και φυσικά θα παλέψουμε στον τελικό του Eurocup απέναντι στη Μονακό», δήλωσε αρχικά στο «RIA» ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη και πρόσθεσε:

«Πριν από τη μεταξύ μας σειρά, η Βίρτους μετρούσε 19 σερί νίκες. Πολλοί προέβλεψαν ότι οι Ιταλοί ήταν το φαβορί. Κανείς δεν περίμενε ότι η Ούνιξ θα ήταν ένας δυνατός αντίπαλος, όπου παρά τους τραυματισμούς, τον κορωνοϊό και τα δύο εκτός έδρας ματς, δείξαμε χαρακτήρα και νικήσαμε. Επίσης, οι φίλαθλοί μας μας βοήθησαν σημαντικά στο εντός έδρας. Το 70% του γηπέδου είχε γεμίσει και γι’ αυτό νικήσαμε τους Ιταλούς στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x