Ελλάδα

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Τζέιμι Σμιθ

Ο Τζέιμι Σμιθ, που έρχεται από πολύ καλή σεζόν με τη Σάσαρι, είναι ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Μια αξιόλογη περίπτωση παίκτη προτάθηκε στους ιθύνοντες της ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr. Ο λόγος για τον playmaker Τζέιμι Σμιθ, που πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με τη Σάσαρι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Σαρδηνίας.

Ο 30χρονος πόιντ γκαρντ εξετάστηκε από τον προπονητή της «Ένωσης», Ηλία Παπαθεοδώρου, ωστόσο για την ώρα απορρίπτεται, καθώς αναζητά καλύτερο παίκτη για τον βασικό παίκτη στη θέση «1».

Ο Σμιθ είχε 12,3 πόντους και 4,5 ασίστ/μέσο όρο στην κανονική περίοδο της Serie A για την περίοδο 2018-19, ενώ στα playoffs μέτρησε αντίστοιχα 9,4 πόντους και 2,2 ασίστ/μέσο όρο με την ομάδα του Ποτσέκο, που έφτασε μέχρι τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός, που συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία για την κατάκτηση του FIBA Europe Cup, έχει ύψος 1,91 μ. και είναι καλός οργανωτής, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ όμως να ψάχνουν έναν παίκτη με περισσότερες αρετές για τη συγκεκριμένη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x