Μουντομπάσκετ 2023

Πρώτο τεστ στην Κίνα για Εθνική

Η Εθνική δίνει το πρώτο από τα τρία τελευταία της τεστ στην Κίνα εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Ιορδανία.

Μετά τις πρώτες προπονήσεις χθες στην Κίνα, ώρα για… δράση για την Εθνική. Σήμερα (15:05, ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube) αντιμετωπίζει την Ιορδανία στο πρώτο από τα τρία τελευταία φιλικά που θα δώσει στη Σουτσόου πριν αναχωρήσει για τη Ναντζίνγκ.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, που έχει στη διάθεσή του 12 παίκτες και την επόμενη Τετάρτη περιμένει και τον Κώστα Σλούκα, θα δοκιμάσει σε αυτά τα τρία τελικά τεστ κάποια νέα στοιχεία που θέλει αν βάλει στο παιχνίδι της ομάδας, σε άμυνα και επίθεση. Το ενδιαφέρον εστιάζεται και στη «μάχη» των Μάντζαρη και Κόνιαρη για την τελευταία θέση της δωδεκάδας.

Η Ιορδανία είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στο ρόστερ της ξεχωρίζουν δύο ξένοι: ο… Τούρκος σέντερ Αχμέντ Ντουβερίογλου, της Φενέρμπαχτσε, καθώς και ο… Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ Νταρ Τάκερ που έχει περάσει από την G League και πλέον παίζει στη Σαν Λορέντζο.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα το νικητή ή τον ηττημένο του Κίνα-Δομινικανή Δημοκρατία και θα δώσει ένα ακόμη φιλικό, την Τρίτη, απέναντι σε αντίπαλο που θα προκύψει από τα υπόλοιπα αποτελέσματα του τουρνουά «Άτλας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x