Ευρώπη

«Πρώτος στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Καλάθης»

Το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Νικ Καλάθη αποκαλύπτει η Mundo Deportivo, που, πάντως, τονίζει ότι οι Καταλανοί θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό στην μάχη για την απόκτησή του.

Το διαζύγιο με τον Ντιλέινι έχει φέρει πολύ ψηλά στη λίστα της Μπαρτσελόνα, ως πρώτο στόχο, τον Νικ Καλάθη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, που αναφέρει πως έχει επιβεβαιώσει από τρεις έγκυρες και διαφορετικές πηγές το έντονο ενδιαφέρον των Καταλανών για τον Έλληνα γκαρντ.

Οι Ισπανοί κάνουν λόγο για επικείμενη αποχώρηση του Καλάθη από τον Παναθηναϊκό, που είναι θέμα χρόνου, παρόλο που έχει συμβόλαιο για μία ακόμα σεζόν, λόγω των υψηλών αποδοχών του, που αγγίζουν τα 2,2 εκατ. ευρώ καθαρά. Επιπλέον, όπως προσθέτουν, κλειδί για την αποχώρηση του παίκτη από το «τριφύλλι», είναι να εισπράξει και τα οφειλόμενα.

«Το μεγάλο πρόβλημα για την Μπάρτσα είναι ότι το ενδιαφέρον τους για τον Καλάθη συμπίπτει με αυτό πολλών άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Οι κύριοι ανταγωνιστές που εξετάζουν τον Έλληνα γκαρντ είναι οι Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αρμάνι Μιλάνο, Εφές, Ολυμπιακός και Ζενίτ», αναφέρει η καταλανική ιστοσελίδα.

Το δημοσίευμα τονίζει, επίσης, ότι η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει στον Καλάθη τα 2,2 εκατ. που λαμβάνει τώρα, αφού θα αναγκαστεί ούτως ή άλλως να επαναδιαπραγματευτεί τις απολαβές με τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ, όμως θα προσπαθήσει να τον δελεάσει με μια καλή προσφορά, αλλά και επιχειρήματα όπως η ασφάλεια των πληρωμών σε έναν σύλλογο όπως αυτός, καθώς και την ποιότητα ζωής στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x