Euroleague

Ψηλά στο Top 10 Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός

Θέση στις δέκα καλύτερες φάσεις της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2014-15 έχουν Ολυμπιακός (Χάντερ), Παναθηναϊκός (Γκιστ). Ο Λούσιτς της Βαλένθια στην πρώτη θέση.

Από μια θεαματική φάση έχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός στο Top 10 της πρώτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας της σεζόν 2014-15.
Το κάρφωμα του Τζέιμς Γκιστ (ύστερα από την ασίστ του Διαμαντίδη) στο 3:44 πριν το φινάλε της αναμέτρησης με την Τούροφ, που έκανε το σκορ 78-72 είναι στην τέταρτη θέση.

Ένα σκαλί πιο πάνω αυτό του Οθέλο Χάντερ, που συνεργάστηκε αρχικά με τον Βασίλη Σπανούλη και στην συνέχεια επικράτησε του πρώην «πράσινου», Ρομέιν Σάτο σε μια μονομαχία στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Βαλένθια, μειώνοντας σε 9-8.

Η κορυφαία φάση της αγωνιστικής προέρχεται και πάλι από το ίδιο ματς, όχι όμως από παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Βλάντιμιρ Λούσιτς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πάου Ρίμπας, νικώντας στον… αέρα τον Δημήτρη Αγραβάνη, που τον έστειλε στην γραμμή των βολών.

To highlight του φόργουορντ του «τριφυλλιού» και αυτό του σέντερ των ερυθρόλευκων» αναδείχθηκαν ως κορυφαία καρφώματα της Πέμπτης και της Παρασκευής αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x