Ελλάδα

Ραντεβού με Βασιλακόπουλο ο Λιόλιος

Επισημοποίησε την υποψηφιότητά του για την ΕΟΚ ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε κ επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΟΚ προαναγγέλλοντας παράλληλα και ραντεβού τη Δευτέρα με τον νυν ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

«Σεβόμενος τους θεσμούς, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα επισκεφτώ τον πρόεδρο της ΕΟΚ, τον κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, για να συζητήσω μαζί του κάποια θέματα που αφορούν στις εκλογές. Παράλληλα θα στείλω προς τους προέδρους όλων των Ενώσεων επιστολή, που θα τους ζητάω συνάντηση για να τους ενημερώσω αναλυτικά για τις θέσεις και το πρόγραμμά μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Λιόλιος σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΕΟΚ είπε πως «όποιος πει ότι ο κ. Βασιλακόπουλος δεν προσέφερε στο μπάσκετ, θα είναι αχάριστος. Όποιος πει ότι την τελευταία τετραετία η ΕΟΚ δούλευε σωστά, θα είναι τυφλός. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Πρέπει να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά για να παίξουν μπάσκετ. Διότι αυτή τη στιγμή το μπάσκετ είναι αντικίνητρο».

«Ουσιαστικά μόλις χθες, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε η προεκλογική διαδικασία για τις ομοσπονδίες. Σεβόμενος τους θεσμούς και τους νόμους του κράτος, έχοντας απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία του αθλήματος και μας έκανε να αγαπήσουμε από καρδιά το άθλημα, θέλω σήμερα να καταθέσω επισήμως την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος της ΕΟΚ στις προσεχείς εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι. Για να έχει επιτυχίες το μπάσκετ πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Καλώ όσους θέλουν να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια, να συστρατευτούν μαζί μου. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, σε ευθεία γραμμή, ώστε το μπάσκετ να φέρει πάλι επιτυχίες», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα.

Ο κ. Λιόλιος μίλησε ξανά για οικονομική διαφάνεια και έμφαση στην ανάπτυξη του αθλήματος. «Φτιάχνουμε τη βάση της πυραμίδας ώστε να τριπλασιάσουμε τη βάση των παιδιών», επισήμανε. «Μπροστά στις αρχές μου δεν υπολογίζω τίποτα. Όσο υπάρχουν απόψεις που δεν κάνουν καλό στο μπάσκετ, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x