Ελλάδα

Σαλούστρος: «Να μετρήσουμε τις δυνατότητές μας κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο φόργουορντ του Περιστερίου, Χρήστος Σαλούστρος.

Ως μια καλή ευκαιρία να μετρήσει τις δυνατότητές του κόντρα στον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε το ματς με τους «πράσινους» ο φόργουορντ του Περιστερίου, Χρήστος Σαλούστρος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Χρήστος Σαλούστρος:
«Γειά σας φίλοι μου

Στο ελληνικό πρωτάθλημα και την EKO Basket League ακολουθεί ένα μεγάλο ματς από την άποψη ότι πλέον έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δημοφιλής ομάδα στο ελληνικό κοινό. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι θα πρέπει να μετρήσουμε τις δυνατότητες μας. Ένα ματς στο οποίο ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα πάρουμε την ώθηση για την συνέχεια, τριών πολύ σημαντικών αγώνων που ακολουθούν για εμάς.

Η αλήθεια είναι ότι κάνοντας τη νίκη μέσα στην εβδομάδα επί της Γκαζιαντέπ για το Basketball Champions League στο γήπεδο μας, είμαστε σε πολύ καλή τροχιά στον όμιλο, όσον αφορά την διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Γεγονός πολύ σημαντικό για τον σύλλογο.

Παρ’ όλα αυτά, στο ελληνικό πρωτάθλημα μας πόνεσε πολύ η ήττα που κάναμε στο ‘’Σοφία Μπεφόν’’ από τον Ιωνικό Νικαίας. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο σ’ ένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο οποίο θεωρώ ότι το γήπεδο θα γεμίσει και θα γίνει ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι που θα το ευχαριστηθούν όσοι βρεθούν στο κλειστό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x