Μουντομπάσκετ 2023

Σατοράνσκι: «Δεν έχουμε κανένα πλεονέκτημα, φαβορί η Ελλάδα»

Ο Τόμας Σατοράνσκι δεν νιώθει πως η Τσεχία είναι σε θέση ισχύος έναντι της Εθνικής.

Αυτογνωσία ή προσπάθεια να μεταφέρει το άγχος στον αντίπαλο; Όπως και να’ χει, ο Τόμας Σατοράνσκι δήλωσε πως η Ελλάδα είναι το φαβορί για την αναμέτρηση με την Τσεχία, παρότι η δική του ομάδα (λογικά) προκρίνεται στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ακόμη και με ήττα μέχρι 11 πόντων διαφοράς.

Αποστολή στη Σενζέν, Χρήστος Ρομπόλης

«Μέχρι στιγμής ό,τι έχουμε καταφέρει εδώ είναι απίστευτο. Όμως θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τον αγώνα με την Ελλάδα και είναι σημαντικό να παραμείνουμε διψασμένοι», τόνισε ο ηγέτης των Τσέχων.

«Θα πρέπει και στον αγώνα της Δευτέρας να παίξουμε για τη νίκη. Δεν πρέπει να κοιτάμε τη διαφορά και να είμαστε ικανοποιημένοι αν χάνουμε με έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Αν μπούμε έτσι, θα χάνουμε από την αρχή. Πάμε για τη νίκη και βλέπουμε», πρόσθεσε.

«Δεν νιώθουμε φαβορί επειδή έχουμε την πολυτέλεια της διαφοράς. Η Ελλάδα έχει ισχυρές προσωπικότητες και παίκτες με εμπειρία. Δεν έχουμε κανένα πλεονέκτημα απέναντί τους, εκείνοι είναι το φαβορί», ανέφερε ο γκαρντ των Μπουλς.

Όσο για την αντιμετώπιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο; «Η αδυναμία του είναι το σουτ, αλλά είναι τόσο επιθετικός και μακρύς που πάντα βρίσκει τρόπο να φτάνει κοντά στο καλάθι. Είναι πολύ δύσκολο να τον περιορίσεις. Ελπίζω πως με τους κανονισμούς της FIBA θα είναι πιο εφικτό να τον μαρκάρουμε. Πάντως στο ανοιχτό γήπεδο είναι ασταμάτητος. Φυσικά η Ελλάδα έχει κι άλλους καλούς παίκτες και πρέπει να τους προσέξουμε κι αυτούς. Για μένα είναι το φαβορί», είπε ο Σατοράνσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x