Ελλάδα

Σερέλης: «Δείξαμε τη δυναμική μας, αλλά έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το πως χάσαμε»

Στον άδικο τρόπο που έχασε το Λαύριο από τον Προμηθέα αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα ανατολικά προάστια.

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως δεν είναι τυχαία η πορεία τους μέχρι τώρα στην Basket League και πως έκαναν μαζεμένα λάθη στα δύο τελευταία λεπτά, τα οποία στοίχισαν τη νίκη και πως δεν άντεξαν στην πίεση του Προμηθέα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και ζήτησε περισσότερη δουλειά στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Χάσαμε με σκληρό τρόπο, έχω ανάμεικτα συναισθήματα, δείξαμε, για άλλη μια φορά, με πολύ καλή ομάδα στο πρωτάθλημα και πως είμαστε πολύ δυνατοί, δεν είναι τυχαία η πορεία που έχουμε κάνει, κάναμε αρκετά από αυτά που ζητήσαμε αν εξαιρέσουμε τα δύο τελευταία λεπτά, όπου κάναμε όλα τα λάθη μαζεμένα. Θα ήμουν ικανοποιημένος, αλλά η τελική εικόνα, ο τρόπος που χάσαμε και κάναμε λάθος στην πίεση του Προμηθέα που την περιμέναμε, μας αφήνει απογοητευμένους με τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα.

Σίγουρα, δεν σημαίνει κάτι για τη πορεία της ομάδας, τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια ακόμα και μετά από ήττα, γιατί έχουν υπερβάλει εαυτούς εδώ και δύο μήνες, δεν είμαι δυσαρεστημένος από αυτούς, όμως είμαι στενοχωρημένος από τον τρόπο που χάσαμε. Είδαμε που θέλουμε περισσότερη δουλειά και πως ένα παιχνίδι λήγει πάντα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα και στους στόχους που έχει θέσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x