Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Ήταν δύσκολο να βρεις κίνητρο»

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νίζνι Νόβγκοροντ ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, καθώς όπως είπε ήταν μία αναμέτρηση που δύσκολα μπορείς να βρεις κίνητρο.

Μόνο από την εμφάνιση στο τρίτο δεκάλεπτο είχε κάποια παράπονα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ήταν μία αναμέτρηση που δύσκολα οι παίκτες του θα έβρισκαν το κίνητρο για να αγωνιστούν, αλλά το είδε ως μία καλή προετοιμασία ενόψει των playoffs της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Είναι σημαντικό ότι κλείσαμε το TOP 16 με νίκη, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ήταν δύσκολο να βρεις κίνητρο. Θέλαμε να το δούμε ως παιχνίδι προετοιμασίας γι’ αυτά που θα έρθουν. Σε κάποια σημεία του αγώνα είχαμε καλή λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σαφές προβάδισμα, παρότι τα ελεύθερα σουτ δεν βρήκαν στόχο. Στο δεύτερο χαλάρωσε η άμυνά μας, στην τρίτη περίοδο, όπου δεχθήκαμε 26 πόντους. Είναι ένα νούμερο που δεν μας χαροποιεί. Πιστεύω όμως ότι η δεύτερη και η τέταρτη περίοδος, που δεχθήκαμε μόλις 14 πόντους, ήταν καλές. Γενικά ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε και προετοιμαζόμαστε για πλέι οφ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x