NBA

Σκάουτερ για τον Χάρντεν το 2009: «Δεν σουτάρει καλά μαρκαρισμένος, δεν μπορεί να κερδίσει φάουλ»

Ο Τζέιμς Χάρντεν έχει εξελιχθεί σε μία απόλυτη καλαθομηχανή τα τελευταία χρόνια, κάτι που όμως δεν προέβλεπαν για εκείνον οι ειδικοί όταν ήταν στο κολέγιο το 2009!

Αναμφισβήτητα, ο Τζέιμς Χάρντεν συγκαταλέγεται στους καλύτερους σκόρερ που αγωνίζονται αυτή την στιγμή στο ΝΒΑ, έχοντας χίλιους και… έναν τρόπους για να πάει προς το αντίπαλο καλάθι, ενώ για μερικούς είναι εκ των κορυφαίων στην ιστορία της λίγκας.

Ωστόσο, μία από τις μεγαλύτερες νίκες που έχει πετύχει στην καριέρα του ο ηγέτης των Ρόκετς, είναι πως έχει διαψεύσει πανηγυρικά τις αναφορές των σκάουτερ, όταν εκείνος αγωνιζόταν το 2009 στο κολεγιακό πρωτάθλημα με το Αριζόνα Στέιτ.

Συγκεκριμένα, τα report για τον τότε… αμούστακο «Μούσια» έκαναν λόγο πως δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει σε μαρκαρισμένα σουτ ή μετά από ντρίμπλα, έχοντας πολύ άσχημα ποσοστά. Από την άλλη, γινόταν λόγος πως δυσκολεύεται αρκετά στα μπασίματα που κάνει από τη δεξιά πλευρά, ενώ δεν μπορεί να «κερδίσει» εύκολα φάουλ! Ειδικά στο τελευταίο η αναφορά αυτή διαψεύστηκε ακόμη πιο πανηγυρικά, γιατί ο Χάρντεν έχει κάνει… επιστήμη τον συγκεκριμένο τομέα!

Φέτος και μέχρι τη διακοπή της σεζόν λόγω του κορωνοϊού, ο 30χρονος γκαρντ μέτρησε 61 παιχνίδια με τις «ρουκέτες» και ήταν πρώτος σκόρερ της λίγκας, έχοντας κατά μέσο όρο 34,4 πόντους, 6,4 ριμπάουντ και 7,4 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x