Μουντομπάσκετ 2023

Σκουρτόπουλος: «Ξεκουράσαμε τον Γιάννη, τώρα πάμε για το Παγκόσμιο»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την απόφαση να μη χρησιμοποιηθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρόβα τζενεράλε.

Ευχαριστημένος από τα όσα είδε και τα συμπεράσματα που έβγαλε στο τουρνουά της Σουτσόου δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ενώ αναφέρθηκε στην απόφαση να μη χρησιμοποιηθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του τουρνουά, όλα ήταν πολύ καλά. Παίξαμε ένα ακόμη καλό φιλικό, προτιμήσαμε να ξεκουράσουμε τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο) και ξέρω πως απογοητεύσαμε τους φιλάθλους, αλλά η προέχει το καλό της ομάδας και η δουλειά μας συνεχίζεται. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά, εστιάσαμε στην άμυνα και από εκεί βρήκαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Επίσης πήραμε σκορ από το παιχνίδι κοντά στο καλάθι. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία και προετοιμαζόμαστε πλέον για το πρώτο ματς παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που είναι πολύ σημαντικό», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

«Περιμέναμε πως θα συναντήσουμε διαφορετικές ομάδες στην πορεία του τουρνουά, αλλά και οι αντίπαλοι που συναντήσαμε τελικά έπαιξαν πολύ έξυπνα και μας δοκίμασαν σε διαφορετικά πράγματα. Όλες οι ομάδες έπαιξαν επιθετικά και ήταν πολύ καλά τεστ. Ελπίζω να βρεθεί ξανά στο μέλλον η Εθνική σε ένα τέτοιο τουρνουά στην Κίνα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x