Καλύτερη θα είναι στη συνέχεια του Παγκοσμίου η Εθνική, σύμφωνα με όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς με το Μαυροβούνιο.

«Πρώτο βήμα σε έναν πολύ μεγάλο δρόμο. Είχαμε καλή συγκέντρωση, παίξαμε μία δυνατή ομάδα και ας μην φαίνεται αυτό στο σκορ. Δουλέψαμε καλά στην άμυνα και στη συνέχεια κάναμε αυτό που έπρεπε και στην επίθεση. Μπορέσαμε να ανοίξουμε και το rotation και τώρα κοιτάμε το ματς με την Βραζιλία που θα είναι και το ντέρμπι του ομίλου», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Η άμυνα είναι η βάση μας, γιατί από εκεί θα τρέξουμε και στο γήπεδο, χωρίς να προλάβουν να οργανωθούν οι αντίπαλοί μας. Δουλεύουμε σκληρά, είχαμε άγχος στην αρχή, το είδαμε και στην προπόνηση. Ήταν το άγχος της πρεμιέρας, αλλά θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι στη συνέχεια. Η Βραζιλία είναι καλή ομάδα, μπορεί να σκοράρει. Είναι έμπειροι, έχουν καλούς παίκτες. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε σοβαροί στην άμυνα, με νίκη θα είμαστε πιο άνετοι».

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ανέφερε: «Δεν θέλουμε να βάλουμε πολλά στο "5 εναντίον 5". Έχουμε δεδομένα ως ομάδα και ένα από αυτά είναι το παιχνίδι στην ρακέτα. Είμαστε καλοί εκεί, βρήκαμε και πόντους από τα μέσα προς τα έξω. Έχουμε πληρότητα, σταδιακά θα φτάσουμε και σε ακόμα καλύτερα ποσοστά».

Όσο για την παρουσία του Κώστα Σλούκα, είπε: «Όλοι είμαστε χαρούμενοι με τον Σλούκα. Έχει ακόμα λίγο δρόμο στην αποθεραπεία, έχουμε δύο μέρες για να είναι ακόμα πιο έτοιμος. Πρέπει γενικά να έχουμε υπομονή και να πάμε βήμα - βήμα. Αν βιαστούμε, μπορεί και να γλιστρήσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube