Παρά το αποκλεισμό από τα πλέι οφ της Α1 οι παίκτες του Άρη έχουν το κίνητρο για την καλύτερη δυνατή ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, όπως ανέφερε ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ενόψει του ματς με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Αναλυτικά το blog του Διαμαντή Σλαφτσάκη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους. Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου, θέλω να πω ότι μας λυπεί όλους και είναι άσχημο για την ομάδα, να μην μπορεί πλέον να διεκδικήσει κάποιο στόχο στις δυο εναπομείνασες αγωνιστικές, κυνηγώντας τουλάχιστο μια θέση στα πλέι οφ και να λέμε ότι τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, σώσαμε μαθηματικά την κατηγορία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε κίνητρο για τους αγώνες που απομένουν, γνωρίζοντας ότι στο πρώτο από τα δυο παιχνίδια αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ.

Ο Ήφαιστος είναι μια ποιοτική ομάδα που διαθέτει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του, αρκετοί εκ των οποίων έχουν επιθετικό ταλέντο. Μέσα στην έδρα του είναι πολύ δυνατός κι αν του επιτρέψεις να βρει ρυθμό, είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσεις.

Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να είμαστε συνεπείς στο αγωνιστικό μας πλάνο και την τακτική μας και όπως έχω πει αναφέρει και για προηγούμενες αναμετρήσεις, να είμαστε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Πρέπει να κλείσουμε νικηφόρα τη σεζόν, κερδίζοντας και τoυς δυο αγώνες που απομένουν
».

TAGS: Άρης