Μουντομπάσκετ 2023

Τα φιλικά προετοιμασίας της Σλοβενίας του Ντόντσιτς ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η Σλοβενία ανακοίνωσε τα έξι φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο, ανάμεσα στα οποία και τα δύο απέναντι στην Ελλάδα.

Όλο και πιο κοντά πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023!

Με το τζάμπολ να έχει προγραμματιστεί για τις 25 Αυγούστου, οι ομάδες σιγά σιγά ανακοινώνουν τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσουν, ώστε να μπουν σε ρυθμό πριν το Μουντομπάσκετ.

Μετά τις ΗΠΑ, και η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς έβγαλε το δικό της πρόγραμμα φιλικών, που περιλαμβάνει κάποιες... ματσάρες!

Οι Σλοβένοι θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους από τις 25 Ιουλίου, όταν και θα φιλοξενήσουν την Κίνα. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν δύο πολυαναμενόμενα φιλικά με την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των οποίων (καλώς εχόντων των πραγμάτων) ο «Luka Magic» θα κονταροχτυπηθεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Αρχικά στις 2 Αυγούστου, επί σλοβένικου εδάφους, και στη συνέχεια στις 4 Αυγούστου, στο ΟΑΚΑ!

Στη συνέχεια, η ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς θα επιστρέψει «σπίτι» της, όπου θα φιλοξενήσει την Κροατία στις 8 Αυγούστου, για να κλείσει με δύο τεράστια φιλικά στις 11 και 12 του ίδιου μήνα: Απέναντι στην Ισπανία και τις ΗΠΑ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x