Έτοιμος για τη νέα σεζόν δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας στο πλαίσιο της σημερινής Media Day, τόνισε ότι απομονώθηκε για να επανέλθει από τον τραυματισμό του και υπογράμμισε ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό για να παρουσιαστεί η ομάδα ανταγωνιστική.

Αναλυτικά:

«Ήταν σαν όλες τις προετοιμασίες, κανονική. Η μοναδική διαφορά είναι οι δύσκολες καταστάσεις με τον κορωνοϊό, το γεγονός της απουσίας του κόσμου, όλα όσα περνάμε. Στο αθλητικό πλαίσιο παραμένουν όλα ίδια.

Δουλεύουμε καθημερινά, για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, και ευελπιστούμε με τη βελτίωση να έρθουν κι οι νίκες. Πάντα υπάρχει όρεξη και "πείνα". Εμείς ήμασταν 7-8 χρόνια στην κορυφή. Λογικό να γίνουν κάποια πράγματα να σε πάνε πίσω. Η διοίκηση κι ο κόουτς έκαναν ό,τι καλύτερο, για να είμαστε ανταγωνιστικοί φέτος.

Σίγουρα συγκεντρώθηκα και απομονώθηκα, ώστε να φτιάξω το πόδι μου. Δούλεψα πολύ, για να είμαι έτοιμος για τη χρονιά που έρχεται. Η πρόκληση είναι ομαδική, όχι ατομική. Να φτάσουμε, δηλαδή, εκεί που θέλουμε. Να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να παίρνουμε νίκες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube