Για μια ακόμα φορά ο Νίκος Παππάς φρόντισε να δείξει τα αισθήματά του για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις ευαισθησίες του ως άνθρωπος!

Όπως έγινε γνωστό μέσω Facebook, ο 30χρονος γκαρντ θα ενισχύσει την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του «τριφυλλιού», σε μια σπουδαία κίνηση με τεράστιους συμβολισμούς.

Άλλωστε, ο Παππάς έχει αποδείξει εμπράκτως τη στήριξή του στο συγκεκριμένο τμήμα του συλλόγου, ενώ θα μπορεί να τη βοηθάει αγωνιστικά όποτε του το επιτρέπουν οι προσωπικές του υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
«Ο Νίκος Παππάς στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ!

Αφού είδε τους αγώνες της ομάδας μας ως φίλαθλος, αφού προπονήθηκε μαζί μας σε αμαξίδιο, αφού έζησε αγώνα από τον πάγκο και φώναξε “Παναθηναϊκός” μαζί μας, αφού βοήθησε όπως αυτός ξέρει… Ήταν ένας από εμάς ούτως η άλλως.

Πλέον ο Νίκος Παππάς θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο!

Ανεξάρτητα με το αν του επιτρέψουν ή όχι οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις να είναι στην Αθήνα ο ίδιος ήθελε να είναι μέλος της ομάδας και θα έχει μια από τις δύο θέσεις αρτιμελών που επιτρέπεται να έχει η κάθε ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο».

Ο Νίκος Παππάς αρκέστηκε να πει «Συνεχίζω λοιπόν στον Παναθηναϊκό… Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να είμαι αγωνιστικό μέλος της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Συλλόγου, πόσω μάλλον τώρα που δεν ανήκω στην ΚΑΕ.

Για μένα είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ, και όλοι οι άνθρωποι που την περιστοιχίζουν αλλά και τα παιδιά που αγωνίζονται, είναι οικογένεια για μένα. Είτε δεν καταφέρω να παίξω, είτε αγωνιστώ για ένα δευτερόλεπτο, είναι τεράστια η χαρά για μένα αυτή η πρόσκληση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube