Ελλάδα

Στα προκριματικά του BCL ο Ηρακλής-Στις 15 Ιουλίου η κλήρωση

Στα προκριματικά του Basketball Champions League θα λάβει μέρος ο Ηρακλής.

Ο Ηρακλής θα είναι η τρίτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί στο Basketball Champions League. Μετά την ΑΕΚ και το Περιστέρι, που θα παίξουν απευθείας στους ομίλους, οι κυανόλευκοι θα λάβουν μέρος στα προκριματικά της διοργάνωσης. Οι δύο προκριματικοί γύροι θα αρχίσουν στις 15 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση για τον Ηρακλή αλλά και τη regular season θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου και οι τέσσερις ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά θα πλαισιώσουν τις υπόλοιπες 28 στους ομίλους που θα αρχίσουν στις 13 Οκτωβρίου.

Στην φάση των προκριματικών θα λάβουν μέρος οι Ηρακλής, Λόντον Λάιονς, Μπάκεν Μπέαρς, Κεραυνός, Μπαλκάν, Τσμόκι - Μινσκ, Ιγκοκέα, Μπέλφιους Μον - Ενό, Χάποελ Τελ Αβίβ, Νεπτούνας, Γκρόνιγκεν, Ανβίλ, Σπόρτινγκ, Κλουζ - Ναπόκα, Φριμπούρ και Ντνίπρο.

Στην Regular Season βρίσκονται ήδη οι ΑΕΚ, Περιστέρι, Οστάνδη, Νίμπουρκ, Σαραγόσα, Τενερίφη, Μπιλμπάο, Σαν Πάμπλο Μπούργος, Σολέ, Ντιζόν, Λιμόζ, Στρασμπούρ, Μπάμπεργκ, Φάλκο, Χάποελ Χολόν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Σάσαρι, Φορτιτούντο Μπολόνια, Μπρίντιζι, Ρίγα, Ρίτας, Σταρτ Λούμπλιν, Νίζνι, Νταρουσάφακα, Γαλατασαράι, Καρσίγιακα, Τόφας και Τούρκ Τέλεκομ.

Η ανακοίνωση:

«Με χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή της Ομάδας μας στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ηρακλής θα μετέχει στο BasketBall Champions League της περιόδου 2020-2021.

Η Ομάδα μας θα ξεκινήσει την προσπάθεια της στις 15 Σεπτεμβρίου, στον προκριματικό γύρο, όπου μετέχουν συνολικά 16 ομάδες από όλη την Ευρώπη. Η κλήρωση θα γίνει στις 15 Ιουλίου.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας και όλους όσοι πίστεψαν στην προσπάθεια μας. Συνεχίζουμε...».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x