Ελλάδα

Στο CAS ξανά κατά Γιαννακόπουλου και Παναθηναϊκού ο Ολυμπιακός

Για έκτη φορά προσφεύγει στην αθλητική δικαιοσύνη η ερυθρόλευκη ΚΑΕ καταγγέλλοντας συκοφαντική δυσφήμιση από Δ. Γιαννακόπουλο και Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την Live Sport, η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε στο CAS καταγγέλλοντας συκοφαντική δυσφήμιση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η υπόθεση αφορά στον αγώνα των δύο ομάδων για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ στις 9 Νοεμβρίου του 2018 και όσα έγιναν γνωστά μετά το τέλος της αναμέτρησης. Οι διαιτητές Πέρεθ (Ισπανία), Πατέρνικο (Ιταλία) και Ζαμοΐσκι (Πολωνία) είχαν γράψει στο φύλλο αγώνα πως ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ τούς περίμενε στα αποδυτήρια και τους είπε «Ξέρουμε ότι στοιχηματίζετε 20.000 ο Πολωνός, 20.000 ο Ιταλός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε στον Μπερτομέου και στον Στόουκς τα πάντα». Λίγη ώρα αργότερα κυκλοφόρησε σε αρκετά ΜΜΕ ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20.000 στον Ιταλό και 20.000 στον Πολωνό».

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αρνήθηκε τα πάντα και περνώντας στην αντεπίθεση κατηγόρησε τον Ολυμπιακό για συκοφαντική δυσφήμιση. Ο αθλητικός δικαστής δεν έκανε δεκτή την προσφυγή του Ολυμπιακού, ενώ απορρίφθηκε και η έφεση των «ερυθρόλευκων». Το CAS επέστρεψε την απόφαση στον αθλητικό δικαστή, που όμως απέρριψε την προσφυγή, ενώ την ίδια τύχη είχε και η δεύτερη έφεση. Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν εκ νέου στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης και η απόφαση που αυτό θα πάρει θα είναι τελεσίδικη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x