Ο Βλάντο Στσεπάνοβιτς θεωρεί ήδη πετυχημένο το Μαυροβούνιο και εκτιμά πως δεν είναι απίθανο να κάνει την έκπληξη απέναντι στην Ελλάδα στην πρεμιέρα.

«Το Μαυροβούνιο έχει ήδη πετύχει φτάνοντας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε η χώρα με τον μικρότερο πληθυσμό που έχει παίξει ποτέ σε αυτή τη διοργάνωση και αυτό τα λέει όλα. Πιθανή πρόκριση στην επόμενη φάση θα είναι τεράστια επιτυχία. Φυσικά δεν είναι εύκολο, γιατί αντιμετωπίζουμε σοβαρές ομάδες, όμως το Μαυροβούνιο έχει αποδείξει πως μπορεί να αντιμετωπίσει τους πάντες», τόνισε ο άλλοτε μεγάλος σούτινγκ γκαρντ, που πέρασε από πολλές ομάδες στην Ελλάδα και πλέον είναι βοηθός του Αντρέα Τρινκιέρι στην Παρτιζάν.

«Η Ελλάδα είναι το απόλυτο φαβορί του ομίλου. Θα πρέπει να παίξουμε χωρίς άγχος και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί αν βρεθούμε σε καλή μέρα και ο αντίπαλος σε κακή. Η Βραζιλία είναι σοβαρή ομάδα, με παίκτες από το ΝΒΑ και μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Θεωρώ πως είναι φαβορί σε σχέση με μας, αλλά θα μετρήσει ποια από τις δύο ομάδες θα αποδώσει καλύτερα σαν σύνολο», πρόσθεσε ο «Μούλα».

Όσο για τα μετάλλια; «Οι ΗΠΑ είναι το πρώτο φαβορί, όποιος κι αν παίζει, αν κι έχει αποδειχτεί πως μπορούν να χάσουν. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να νικήσουν τους Αμερικανούς, όπως η Αυστραλία και η Σερβία, ενώ στα φαβορί μπορεί να είναι η Γαλλία και ακόμη η Γερμανία μπορεί να κάνει την έκπληξη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube