Μετά το ραντεβού με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο χθες, ο Βαγγέλης Λιόλιος άρχισε από σήμερα τις συναντήσεις με τις κατά τόπου ενώσεις. Ο υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας επισκέφτηκε τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο.

Η ενημέρωση από την ιστοσελίδα του συνδυασμού του Βαγγέλη Λιόλιου «Δώσε Πάσα» αναφέρει:

Ξεκίνησαν κι επισήμως από σήμερα οι προαναγγελθείσες επαφές του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΟΚ, κυρίου Βαγγέλη Λιόλιου, με τις επί μέρους Ενώσεις.

Η αρχή έγινε σήμερα στα γραφεία της ΕΣΚΑ, όπου ο πρόεδρος της Ένωσης, κύριος Αλεξόπουλος, υποδέχθηκε τον κύριο Λιόλιο και συζήτησαν για τις επικείμενες εκλογές αλλά και θέματα που αφορούν την ΕΣΚΑ και τα σωματεία της.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε σύγκλιση απόψεων και κοινοί προβληματισμοί για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Ο γόνιμος διάλογος που έλαβε χώρα, με ειλικρινές ενδιαφέρον για το άθλημα, έδειξε για μια ακόμη φορά πως η ενότητα μπορεί να ανθήσει στον χώρο του μπάσκετ και να αποτελέσει βασικό παράγοντα για μια επιτυχημένη μετάβαση στην επόμενη μέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube