Ελλάδα

Συνεχίζει στον Άρη ο Φλιώνης

Ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΚΑΕ.

Θα συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα του και τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Φλιώνης, αφού ανανέωσε με την ομάδα του Άρη.

Ο νεαρός πλέι μέικερ που αγωνίστηκε με τη φανέλα των «Θεσσαλονικιών» από τις μικρές κιόλας κατηγορίες, βρήκε θέση για ακόμη μία σεζόν στην ανδρική ομάδα, καθώς είναι στα πλάνα του Σάββα Καμπερίδη για την περιφέρεια της ομάδας.

Την περσινή χρονιά μέτρησε κατά μέσο όρο 4,1 πόντους, 2,2 ριμπάουντ ενώ είχε και 2,1 ασίστ σε συνολικά 19 αγώνες που έπαιξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

«Ο Δημήτρης Φλιώνης θα φορά τη φανέλα του ΑΡΗ και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021! Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον 23χρονο play maker, που θα βρίσκεται στο ρόστερ της για 7η συνεχόμενη σεζόν και θα είναι ο αρχηγός της! Ο Φλιώνης είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας, καθώς βρίσκεται στους «κίτρινους» από ηλικία 7 ετών, ως μέλος των ακαδημιών τους.

Αγωνίστηκε στην παιδική και στην εφηβική ομάδα, φτάνοντας στην ανδρική τη σεζόν 2014-2015, στη διάρκεια της οποίας, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Α1. Ήταν μια αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ (στις 6 Ιουνίου του 2015), με τον Φλιώνη να πετυχαίνει τους δυο πρώτους του πόντους με τα κιτρινόμαυρα.

Την περυσινή χρονιά, είχε 4,1 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ, σε 19 αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x