Αν και αρχικά απόφαση ήταν να ματαιωθεί το προγραμματισμένο για τον Φεβρουάριο στην Ιντιάνα All Star Game λόγω της πανδημίας, το ΝΒΑ σε συνεργασία με την Ένωση Παικτών (NBPA) συζητούν το ενδεχόμενο να διεξαχθεί κανονικά.

Μάλιστα στο τραπέζι έχει πέσει η Ατλάντα, καθώς συν τοις άλλοις αποτελεί έδρα του Turner Sports που καλύπτει τηλεοπτικά το γεγονός και έτσι δεν θα χρειαστεί να υπάρξει μεγάλη μετακίνηση προσωπικού σε άλλη πόλη.

Πάντως σε περίπτωση που το σχέδιο προχωρήσει το All Star Game δεν θα είναι όπως υπό φυσιολογικές συνθήκες, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν από τον κορωνοϊό. Πρώτη και μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι δεν θα υπάρχει κοινό ή θα υπάρχει ένας πολύ περιορισμένος αριθμός θεατών και σε αποστάσεις μέσα στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλεντάρι του ΝΒΑ προβλέπει μια διακοπή μεταξύ 5 και 10 Μαρτίου και συζητείται να διεξαχθεί τότε το All Star Game.

Πολλά θα εξαρτηθούν και με την πορεία της πανδημίας, καθώς έχουν ήδη αναβληθεί 22 ματς κανονικής περιόδου λόγω κρουσμάτων και το καλεντάρι έχει αρχίσει να επιβαρύνεται επικίνδυνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.