Μουντομπάσκετ 2023

Τα σενάρια πρόκρισης της Ελλάδας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου

Μετά τη νίκη της Τσεχίας επί της Βραζιλίας απλοποιήθηκαν αρκετά τα σενάρια για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το… δώρο από τους Τσέχους ήρθε, καθώς νίκησαν τη Βραζιλία, αλλά η Εθνική ομάδα καλείται να βάλει και εκείνη το… χεράκι της, ώστε να βρεθεί στην προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα σενάρια του ομίλου Κ:

Σενάριο 1: Εάν η Ελλάδα κάνει την υπέρβαση και νικήσει τις ΗΠΑ, τότε θα χρειάζεται μία απλή νίκη απέναντι στην Τσεχία, για να προκριθεί στα προημιτελικά και μάλιστα ως πρώτη από τον όμιλο. Στην περίπτωση αυτή, ο νικητής από το ζευγάρι ΗΠΑ-Βραζιλία θα πάρει το άλλο «εισιτήριο».

Σενάριο 2: Εάν η Ελλάδα ηττηθεί από τις ΗΠΑ και στη συνέχεια η ομάδα του Πόποβιτς νικήσει τη Βραζιλία, τότε η «επίσημη αγαπημένη» για να προκριθεί θα χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη επί των Τσέχων και μάλιστα με διαφορά 12 πόντων και άνω, ώστε να υπερτερεί στην τριπλή ισοβαθμία, που θα προκύψει. Αυτό σημαίνει πως, είτε νίκη με κάτω από 12 πόντους, είτε με ήττα από την Τσεχία, τότε η Εθνική ομάδα αποκλείεται.

Σενάριο 3: Εάν η Ελλάδα ηττηθεί από τις ΗΠΑ και στη συνέχεια η Team USA ηττηθεί από τη Βραζιλία, τότε η Εθνική ομάδα αποκλείεται.

Το πρόγραμμα του ομίλου (ώρα Ελλάδας):
ΗΠΑ-Ελλάδα (7/9, 15:30)
Τσεχία-Ελλάδα (9/9, 11:30)
ΗΠΑ-Βραζιλία (9/9, 15:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x