Ελλάδα

Τέπιτς: «Δεν χρειάστηκε πολύ για να αποφασίσω να έρθω στον Ηρακλή»

Το νέο απόκτημα του Ηρακλή, Μιλένκο Τέπιτς, δήλωσε πως του ήταν πολύ εύκολο να πάρει την απόφαση να φορέσει τη φανέλα των «κυανόλευκων» ξανά.

Δε δυσκολεύτηκε πολύ ο Μιλένκο Τέπιτς να πει το «ναι» στον Ηρακλή για να αγωνιστεί στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Ο 32χρονος Σέρβος γκαρντ, μάλιστα, τόνισε την αξία των «κυανόλευκων», αναφέροντας πως είναι μια ιστορική ομάδα και πως χάρηκε αρκετά για την πρόταση που του έγινε.

«Ήταν πολύ ευχάριστο για μένα πως με το που έλυσα τη συνεργασία μου με τη Βαρέζε, όπου ξεκίνησα τη χρονιά, χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο προπονητής του Ηρακλή. Η επιθυμία να συνεργαστούμε, ήταν κάτι σημαντικό για μένα, καθώς γνωρίζω καλά την πόλη. Έχοντας ξαναπαίξει εδώ, δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αποφασίσω.

Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα, απ' ότι έμαθα και είδα. Είναι η πιο σταθερή ομάδα της πόλης, καθώς οι άλλοι δύο σύλλογοι έχουν προβλήματα, έχει μια γενικά αισιόδοξη εικόνα και οικονομικά και αγωνιστικά. Έχοντας μάθει και από παιδιά που έπαιξα παλιότερα μαζί τους τι ισχύει, ήρθα άμεσα. Δεν είχα τη δυνατότητα να μιλήσω τεχνικά με τον προπονητή ακόμη, πιστεύω, όμως, ότι όλοι ξέρουν τι μπορώ να προσφέρω σε άμυνα και επίθεση και απλά, χρειάζεται σκληρή δουλειά απ' όλους μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ο κόσμος μας είναι εξαιρετικός, έχω δει τι συμβαίνει στο γήπεδο μας και είναι ένα μεγάλο «όπλο» για εμάς. Στο μπάσκετ και στον αθλητισμό υπάρχουν οι ωραίες και οι συγκλονιστικές στιγμές, αλλά υπάρχουν και οι λύπες, έτσι είναι και στη ζωή. Ο Ηρακλής, είναι μια καλή ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να φέρνει πιο πολλές χαρές και γι' αυτό θέλω να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x