Ευρώπη

Τέσσερις ομάδες στην Ιταλία σκέφτονται να μην «κατέβουν» στο επόμενο πρωτάθλημα!

Αν και η ιταλική λίγκα ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν θα διεξαχθεί πρωτάθλημα 18 ομάδων, υπάρχουν τέσσερις από αυτές που σκέφτονται να μην «κατέβουν», σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport»!

Το φετινό ιταλικό πρωτάθλημα διεκόπη οριστικά πριν από μερικές εβδομάδες και σύμφωνα με την ανακοίνωση της λίγκας, η διοργάνωση της σεζόν 2020/21 θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 18 ομάδων.

Μάλιστα, οι ομάδες έχουν προθεσμία μέχρι τις 15 Ιουνίου να δηλώσουν συμμετοχή, ωστόσο σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» δύσκολα θα το πράξουν και οι 18!

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας, υπάρχουν τέσσερις ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να παίξουν στη μεγάλη κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να μην «κατέβουν».

Εκείνες είναι οι Βίρτους Ρόμα, Βανόλι Κρεμόνα, Πέζαρο και Πιστόια.

Στην ομάδα της πρωτεύουσας έχει μπει «πωλητήριο» και δεν έχουν βρεθεί ακόμη αγοραστές, ενώ από την άλλη η ομάδα που αγωνίστηκε φέτος ο Ίθαν Χαπ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, καθώς επίσης και οι άλλες δύο, αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία και διογκώθηκαν λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x