NBA

«Θέλει να φύγει από τους Ρόκετς ο Πολ, που είναι τσακωμένος με τον Χάρντεν!»

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στους Ρόκετς, καθώς Κρις Πολ και Τζέιμς Χάρντεν είναι τσακωμένοι εδώ και δύο μήνες, με τον «CP3» να έχει ζητήσει ανταλλαγή.

Χιούστον υπάρχει… πρόβλημα!

Αν και ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς διέψευσε προ ημερών τις φήμες που ήθελαν τον Πολ να έχει ζητήσει ανταλλαγή, σύμφωνα με το «Yahoo Sports» υπάρχει μεγάλη κρίση στη σχέση του «CP3» με τον Τζέιμς Χάρντεν και το γυαλί ανάμεσα στους δύο όχι απλώς έχει ραγίσει, αλλά έχει… θρυμματιστεί.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Πολ έχει ζητήσει από τις «ρουκέτες» να γίνει ανταλλαγή, καθώς δεν θέλει να βλέπει ούτε… ζωγραφιστό τον «Μούσια», με τα αισθήματα ανάμεσα στους δύο να είναι… αμοιβαία.

Μάλιστα, λέγεται πως οι δύο αστέρες έχουν περίπου δύο μήνες να ανταλλάξουν μία κουβέντα, ενώ ο Χάρντεν φέρεται να έθεσε στη διοίκηση της ομάδας το δίλημμα: «Ή εγώ ή αυτός». Κι όλα αυτά, συνέβησαν μετά τον αποκλεισμό στα playoffs της Δύσης από τους Γουόριορς.

Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Χάρντεν δεν πρόκειται να αφήσει το Τέξας, με το επικρατέστερο σενάριο να θέλει τον Πολ στην έξοδο. Ωστόσο, μία ενδεχόμενη ανταλλαγή του «CP3» δεν είναι τόσο απλή, καθώς έχει ακόμη τρία χρόνια στο «πλουσιοπάροχο» συμβόλαιό του, βάσει του οποίου την επόμενη χρονιά θα πρέπει να λάβει 38,5 εκατ. δολάρια, το 2020/21 αντίστοιχα 41,3 εκατ. και τέλος το 2021/22 ένα ποσό ύψους 44,2 εκατ.

Άρα, θα πρέπει να πάει σε ομάδα που έχει αρκετό χώρο στο salary cap της…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x