NBA

Θετικές στον κορωνοϊό επτά παίκτριες στο WNBA!

Τα δείγμα επτά παικτριών από τις 137 που εξετάστηκαν για τον Covid-19 βρέθηκαν θετικά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια Αρχή, κι ενώ η επανέναρξη του WNBA είναι… προ των πυλών.

Το WNBA, που σχεδιάζει να ξεκινήσει τη σεζόν 2020 στα τέλη Ιουλίου, εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19, ανακοίνωσε την Δευτέρα (6/07) ότι 7 από τις 137 παίκτριες βρέθηκαν θετικές στον ιό την τελευταία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της Λίγκας έγινε την ίδια ημέρα που οι 11 από τις 12 ομάδες του πρωταθλήματος ήταν έτοιμες να αφιχθούν στην ακαδημία IMG στην Φλόριντα, η οποία θα χρησιμεύσει ως ένας ενιαίος χώρος για τις προπονήσεις, τους αγώνες και τη στέγαση των ομάδων.

«Κάθε παίκτρια που βρέθηκε θετική θα παραμείνει σε απομόνωση όσο χρειαστεί με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του WNBA, ενώ όπως έγινε γνωστό οι εξετάσεις έγιναν στο διάστημα από 28 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.

Η Λίγκα πρόσθεσε ότι η Ιντιάνα Φίβερ θα καθυστερήσει το ταξίδι της για τουλάχιστον 5 ημέρες λόγω του πρωτοκόλλου που έχει συνταχθεί, εξαιτίας των στενών επαφών, από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ.

Παράλληλα, τα αμερικανικά Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι δύο μέλη της Ιντιάνα βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x