Ελλάδα

Το ευχαριστώ του Μπόγρη στους φίλους του Προμηθέα

Ο Γιώργος Μπόγρης ευχαρίστησε τους φίλους του Προμηθέα για την ανταπόκριση.

Ο Γιώργος Μπόγρης εξυπηρέτησε για λίγη ώρα αυτοπροσώπως τους φίλους του Προμηθέα που ήθελαν να αγοράσουν διαρκείας για τη νέα σεζόν και ευχαρίστησε το κοινό για τον τρόπο που αγκαλιάζει την ομάδα.

«Πολύ χαρούμενος που είχα τη δυνατότητα να εξυπηρετήσω τους οπαδούς μας που ήθελαν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν!!! Ευχαριστούμε πολύ που αγκαλιάζετε έτσι έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται... Για τις τελευταίες θέσεις μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στην ΚΑΕ στο 2610275820 ή στο site της ομάδος: promitheasbc.gr», ανέφερε σε μήνυμά του στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πολύ χαρούμενος που είχα τη δυνατότητα να εξυπηρετήσω τους οπαδούς μας που ήθελαν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα σεζόν!!! Ευχαριστούμε πολύ που αγκαλιάζετε έτσι έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται... Για τις τελευταίες θέσεις μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στην ΚΑΕ στο 2610275820 ή στο site της ομάδος: promitheasbc.gr #newseason #seasontickets #promitheas #promi_se #all_together_promitheas #με_φωτιααααααα

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Bogris (@bogrinho) στις

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x