Ευρώπη

Το συγκινητικό μήνυμα Ράντοντσιτς για τον φίλο του, Καμπάτσο

Ο 21χρονος Μαυροβούνιος δεν ξεχνά τις συμβουλές του Καμπάτσο.

Ο Φακούντο Καμπάτσο άφησε το στίγμα του στη Ρεάλ, αλλά όχι μόνο με την απόδοσή του στο γήπεδο. Υπήρξε και μέντορας για πολλούς νέους, όπως ο Ντίνο Ράντοντσιτς. Ο 21χρονος φόργουορντ υπήρξε συγκάτοικός του και οι συμβουλές του τον βοήθησαν σημαντικά. Ο Μαυροβούνιος αποχαιρετώντας τον Αργεντινό που μετακομίζει στο ΝΒΑ και στους Νάγκετς, δημοσιοποίησε ένα μήνυμα που του είχε στείλει στο παρελθόν, όταν ο Ράντοντσιτς ένιωθε απογοητευμένος από τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του.

«Όταν περνούσα τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου, ήσουν εκεί, συγκάτοικέ μου. Ποτέ δεν θα το ξεχάσω. Θα τα… σπάσεις στο ΝΒΑ, μ@@@@α», έγραψε στο Twitter ο νυν άσος της Σαραγόσα παραθέτοντας τις συμβουλές του Καμπάτσο σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή του.

Ο 29χρονος Αργεντινός τού είχε γράψει: «Πρέπει να χαλαρώσεις και να αρχίσεις να απολαμβάνεις το παιχνίδι. Έχεις ένα χάρισμα, απόλαυσέ το. Κάν’ το για την οικογένειά σου. Όλοι έχουμε κακές στιγμές, γι’ αυτό και δεν πρέπει να τα παρατήσεις. Έτσι είναι η δουλειά μας. Στρώσου στη δουλειά και γίνε ο καλύτερος που μπορείς ρε μ@@@@α».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x