Ελλάδα

Τριαντόπουλος: «Υπάρχει πρώιμο ενδιαφέρον από funds για την αγορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Το πρώιμο ενδιαφέρον κάποιων funds για την αγορά των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε ο νέος πρόεδρος των «πράσινων», Τάκης Τριαντόπουλος.

Τις κινήσεις που γίνονται για τη μεταβίβαση των μετοχών του Παναθηναϊκού σε νέο αγοραστή αποκάλυψε ο Τάκης Τριαντόπουλος.

Ο νέος πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των «πράσινων» ανέφερε ότι ήδη υπάρχει πρώιμο ενδιαφέρον από κάποια funds, που περιμένουν τον φάκελο με τα στοιχεία της «πράσινης» ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το συγκεκριμένο κομμάτι:
«Οι μετοχές δεν γίνεται να παραμείνουν στον κύριο Παπαδόπουλο. Υπάρχει ασυμβίβαστο. Έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να μεταβούν οι μετοχές πίσω στον κύριο Γιαννακόπουλο. Έχουμε κάνει κινήσεις για να βρεθεί αγοραστής. Έχει ετοιμαστεί μία παρουσίαση με την αποτίμηση και την ιστορία. Δεδομένα που ενδιαφέρουν τους επενδυτές. Έχουμε αναθέσει σε δύο μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού αυτό το πρότζεκτ, να βρουν πιθανούς αγοραστές. Ήδη κάποια funds έχουν δείξει ενδιαφέρον και περιμένουν τον φάκελο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να τον μελετήσουν. Υπάρχει πρώτο ενδιαφέρον. Τις προθέσεις του κ. Γιαννακόπουλου για το μέλλον δεν τις γνωρίζω και δεν μπορώ να απαντήσω για λογαριασμό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x