Περί Παναθηναϊκού και Κολοσσού…

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε στην ήττα από το «τριφύλλι», τονίζοντας ότι άφησε γλυκιά γεύση στον Ήφαιστο Λήμνου και ότι στο ματς με την ομάδα της Ρόδου η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Η ανακοίνωση


Τα λόγια τελειώνουν, θέλουμε πράξεις

Καλησπέρα σε όλους,

Ποτέ μετά από ήττα δε μπορείς να είσαι χαρούμενος. Η αλήθεια είναι όμως, ότι μας έμεινε μια γλυκιά γεύση από την εικόνα που παρουσιάσαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στο ΟΑΚΑ. Για σημαντικό διάστημα καταφέραμε να κάνουμε πράξη, όσα σχεδιάζουμε στις προπονήσεις, ωστόσο μιλάμε για έναν αγώνα που δεν είχε το «πρέπει» για εμάς.

Αυτό το «πρέπει» όμως, υπάρχει στους δύο εντός έδρας αγώνες που ακολουθούν. Πρώτα με τον Κολοσσό H Hotels κι εν συνέχεια με τον Ηρακλή. Εκεί έχει στραφεί η προσοχή μας, πρώτα για το ματς με την ομάδα της Ρόδου. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό σύνολο που αναζητά εκτός έδρας νίκες.

Εμείς κοιτάμε τη δική μας δουλειά και κάπου εδώ τα πολλά λόγια τελειώνουν. Ήρθε η ώρα να δείξουμε στο γήπεδο τις δυνατότητες μας. Άλλο στραβοπάτημα στο «Νίκος Σαμαράς» δεν επιτρέπεται.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Παράλληλα θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι σημαντική η στήριξη του κι εμείς θα προσπαθήσουμε να του κάνουμε δώρο τις σημαντικές νίκες πλησιάζοντας στις γιορτές των Χριστουγέννων!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube