Euroleague

Τσέρι: «Μας πλήγωσε η ήττα στο ΟΑΚΑ, πρέπει να συγκεντρωθούμε»

Στα ψυχολογικά κατάλοιπα της ήττας από τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γουίλ Τσέρι μετά την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Ρεάλ.

Τα πολλά λάθη, αλλά και τα σημάδια που άφησε στην ψυχολογία του Ολυμπιακού ο τρόπος που έχασε από τον Παναθηναϊκό, υπογράμμισε μετά την ήττα από τη Ρεάλ ο Γουίλ Τσέρι.

«Τα λάθη μας ταλαιπωρούν όλη την χρονιά. Ξεκινήσαμε άσχημα το ματς. Κάναμε λάθη στην αρχή και μας τιμώρησαν. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στη προστασία της μπάλας. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματά μας. Δεν πρέπει να κάνεις λάθη σε αυτό το επίπεδο, γιατί θα τιμωρηθείς. Από εκεί τελείωσε και το ματς», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Μας πλήγωσε το ματς στο ΟΑΚΑ. Ένιωσα πως είχαμε αυτό το παιχνίδι στα χέρια μας. Κάναμε κάποια λάθη και το δώσαμε. Ήταν μία σκληρή ήττα, ήταν δύσκολο. Η ήττα αυτή δεν είναι ένα πισωγύρισμα, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βελτιωθούμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια και θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς».

Όσο για τους στόχους του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορούν να επιτευχθούν λέγοντας: «Μπορούμε να παλέψουμε για την οκτάδα. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου. Μπορούμε όμως να παλέψουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, όχι να περιμένουμε τις άλλες ομάδες να χάσουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x