Euroleague

Τζέντοβιτς: «Μας έδειξε στον πρώτο γύρο τη δύναμή του ο Παναθηναϊκός»

Δύσκολη εβδομάδα περιμένει την Μπάγερν Μονάχου στην Ελλάδα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Νιχάντ Τζέντοβιτς.

Τα λίγα λάθη είναι ο στόχος της Μπάγερν Μονάχου στο ματς με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Νιχάντ Τζέντοβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη εβδομάδα των Βαυαρών, αφού αμέσως μετά αντιμετωπίζουν και τον Ολυμπιακό.

«Έχουμε μία μακριά και δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας. Όπως είπαμε και την τελευταία φορά, το καλό μας δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τα επόμενα ματς. Έχουμε προπονηθεί καλά και είμαστε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα δύσκολα ματς. Παρά τα προβλήματά μας, ελπίζω να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας», δήλωσε αρχικά ο Όλιβερ Κόστιτς, ο οποίος είπε αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, που έχει στον πάγκο της έναν προπονητή-θρύλο. Ειδικά μπροστά στους φιλάθλους τους παίζουν πολύ καλύτερα με την εμπειρία τους και την ατομική τους ποιότητα, η οποία καθοδηγείται από τον Νικ Καλάθη και τον πρώην παίκτη μας, Ταϊρίς Ράις».

Από την πλευρά του, ο Νιχάντ Τζέντοβιτς είπε: «Προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα μέσα από τις προπονήσεις. Τώρα, στην Αθήνα θα αντιμετωπίσουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες, ξεκινώντας με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μας έδειξε τη δύναμή του στον πρώτο γύρο. Αλλά, θα παλέψουμε για 40 λεπτά και θα τα δώσουμε όλα, προσπαθώντας να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, ώστε να είμαστε κοντά μέχρι το τέλος και να έχουμε ελπίδες για τη νίκη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έτσι προτεραιότητά μας είναι αυτό που ακολουθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x