Ελλάδα

Τζέριαν Γκραντ: «Θέλω και τους δύο τίτλους για αυτό βρίσκομαι εδώ»

Ο Αμερικανός γκαρντ, μίλησε για τις φιλοδοξίες του με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών.

Ο Τζέριαν Γκραντ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών, δείχνοντας πως έχει προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, παρά το γεγονός πως παίζει για πρώτη φορά μακριά από τις ΗΠΑ.

Ο 28χρονος γκαρντ βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και δύο μήνες και μαζί με τον αδελφό του Τζερέι, αποτελούν ένα εξαιρετικό δίδυμο για τους Πατρινούς.

Με συνέντευξή του στην κάμερα της Cosmote, μίλησε για τις φιλοδοξίες και τους στόχους του που έχει με τον Προμηθέα, τονίζοντας πως βρίσκεται στην ομάδα γιατί θέλει και τους δύο τίτλους.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζέριαν Γκραντ:

Για την παρουσία του στον Προμηθέα Πατρών:«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και η παρουσία του αδελφού μου οπωσδήποτε με βοηθάει στο να προσαρμοστώ ταχύτερα και καλύτερα. Θέλω τίτλους, για το λόγο αυτό βρίσκομαι εδώ, για να βοηθήσω να έρθουν πολλές νίκες και δύο τίτλοι».

Πρώτη φορά αγωνίζεσαι μακριά από τις ΗΠΑ. Ποιά είναι η γνώμη του για το επίπεδο: «Είναι καλό. Είχα ακούσει πως η Ευρώπη είναι η δεύτερη καλύτερη πίσω από το ΝΒΑ. Είμαι εδώ για να παίξω όπως μπορώ απέναντι στους καλύτερους».

Αν ένιωσε μεγαλύτερο κίνητρο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Ναι ήταν μια νίκη που έδειξε πως μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε, από τη στιγμή που το κάναμε απέναντι στην καλύτερη ελληνική ομάδα, ήταν οπωσδήποτε σημαντικό για την ομάδα μας.

Εκείνο ήταν το δεύτερο ή το τρίτο παιχνίδι μου στην Ελλάδα. Έκτοτε ρώτησα για τους κανονισμούς, οπότε ξέρω. Μετά το τάιμ άουτ που ζήτησα, ο Τζερέι γυρίζει και μου λέει: αδελφέ τι είναι αυτά που κάνεις;»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x