Μουντομπάσκετ 2023

Τζόρτζεβιτς: «Ανόητη η ενέργεια του Γιόκιτς»

Ενοχλημένος με την αποβολή του Νίκολα Γιόκιτς εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, μετά την ήττα της Σερβίας από την Ισπανία.

Ανόητη χαρακτήρισε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς την ενέργεια του Νίκολα Γιόκιτς, από την οποία δέχθηκε την τεχνική ποινή και αποβλήθηκε, στην ήττα της Σερβίας από την Ισπανία.

Ο «Σάλε» τόνισε πως ήθελε τον παίκτη του στο παρκέ, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος πως ο «Τζόκερ» πήρε ένα καλό μάθημα και πως δεν θα επαναλάβει κάτι τέτοιο.

«Δεν μου άρεσε η ανόητη αντίδραση του Γιόκιτς, καθώς όφειλε να ήταν στο παρκέ. Σίγουρα, μπορεί και να χάναμε ακόμη και με εκείνον. Και γιατί όχι, αν είναι καλύτερη η άλλη ομάδα; Αλλά, θα πρέπει να μένει στο παρκέ και να είναι ένας από τους ηγέτες μας», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν συζήτησε το γεγονός με τον «Τζόκερ»:

«Έχουμε μιλήσει ήδη. Ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα στα αποδυτήρια. Δεν έχουμε χρόνο για μεγάλες συζητήσεις. Ξέρει ότι είναι σκληρό παιδί και ένας από τους καλύτερους αυτή την στιγμή. Τον χρειαζόμαστε στο παρκέ. Θέλω να τον έχω στο παρκέ. Δεν είναι δικαιολογία ότι χάσαμε γιατί αποβλήθηκε ο καλύτερός μας παίκτης. Δεν μπορούμε να παίξουμε χωρίς τον οποιονδήποτε. Πάντα ίσχυε αυτό, όχι μόνο τώρα. Θα πρέπει να είσαι σε αυτό το επίπεδο. Αυτό ήταν ένα επεισόδιο που θα έπρεπε να το κατανοήσουμε, να τον αναλύσουμε και ελπίζω να μην συμβεί ξανά».

Αναφορικά με την προσωπικότητα του Γιόκιτς: «Πιστεύω στην σπουδαία προσωπικότητά του. Οι παίκτες βελτιώνονται κατά τη διάρκεια της καριέρας τους και μέχρι το τέλος. Μέχρι την τελευταία ημέρα που παίζουν. Αυτή, ήταν μία στιγμή για εκείνον για να βελτιωθεί. Για να καταλαβαίνει πως είναι η διοργάνωση. Είναι μεγάλο παιδί, οπότε θα το καταλάβει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x