Ελλάδα

Υπόθεση φοροδιαφυγής: Θέμα μεν, λήξαν δε!

Στο αρχείο έχει οδηγηθεί σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr η υπόθεση που ανασύρθηκε από το παρελθόν και φέρει μεγάλη ΚΑΕ μπλεγμένη σε υπόθεση φοροδιαφυγής.

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε από δημοσίευμα του thetoc.gr το οποίο αναφερόταν σε υπόθεση φοροδιαφυγής στην οποία φέρεται μπλεγμένη μεγάλη ΚΑΕ και τρεις τουλάχιστον καλαθοσφαιριστές της.

Oι πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, το οποίο και αναδημοσιεύθηκε σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά σάιτ, κάνουν λόγο για διπλά συμβόλαια και αναφέρονται σε τρεις περιπτώσεις χωρίς βέβαια να κατονομάσουν τους αθλητές.

Φυσικά στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται ούτε το όνομα της ομάδας. Δίνεται, όμως, η αίσθηση ότι το θέμα όχι μόνο είναι ανοικτό αλλά «καίει» κιόλας. Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr η συγκεκριμένη υπόθεση εξετάστηκε, διερευνήθηκε, προχώρησε και πέρασε οριστικά στο αρχείο.

Δεν υπάρχει κάτι το οποίο είναι πια προς διερεύνηση, δεν υπάρχει κάποια ανοικτή διαδικασία, δεν είναι ένα θέμα που – όπως παρουσιάζεται στο δημοσίευμα – μπορεί να γεννήσει εξελίξεις, αλλά μια υπόθεση που ανασύρθηκε από το παρελθόν.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα μετέδωσε o ΣΠΟΡ FM 94,6 στη συγκεκριμένη ΚΑΕ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.700 ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x