Ελλάδα

Χάντερ στο sportfm.gr: «Μας μαθαίνει πολλά ο Μπάνκι»

Το εγκώμιο του κόουτς Μπάνκι έπλεξε ο Βινς Χάντερ, που μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη και το sportfm.gr στο περιθώριο της media day της ΑΕΚ.

Για τους στόχους της μπασκετικής ΑΕΚ ενόψει της φετινής περιόδου, αλλά και τη συνεργασία του με τον τεχνικό Μπάνκι μίλησε -στα πλαίσια της media day της ομάδας- ο σέντερ Βινς Χάντερ στον Γιώργο Πετρίδη και το sportfm.gr.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βινς Χάντερ στο sportfm.gr και τον Γιώργο Πετρίδη:

- Για την προσεχή σεζόν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε διοργάνωση. Στο Basketball Champions League να φτάσουμε τουλάχιστον στα νοκ-άουτ και βλέπουμε. Στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να πάμε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Το σημαντικό όμως είναι να τα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

- Για τον κόουτς Μπάνκι: «Σίγουρα είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι. Μας μαθαίνει πολλά. Είναι σπουδαίος και νομίζω ότι θα φτάσουμε σε μεγάλες επιτυχίες με εκείνον στον πάγκο».

- Για τους προσωπικούς του στόχους: «Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι συνεχώς. Σίγουρα θέλω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο. Το ιδανικό για μένα θα ήταν να λάβει μέρος η ΑΕΚ στην Ευρωλίγκα και να μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Μακάρι να συμβεί αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x