Euroleague

Χαιρέτισε την απόφαση της Ευρωλίγκας η Αρμάνι Μιλάνο

Ως την καλύτερη λύση χαρακτήρισε η Αρμάνι Μιλάνο την απόφαση της Ευρωλίγκας να ανακοινώσει την οριστική διακοπή της φετινής διοργάνωσης.

Απόλυτα σύμφωνη με την απόφαση της Ευρωλίγκας, αναφορικά με την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν, είναι η Αρμάνι Μιλάνο.

Η ανακοίνωση της Αρμάνι Μιλάνο:

«Ήμασταν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν και η Ευρωλίγκα έκανε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Είναι λυπηρό που μία όμορφη σεζόν σταμάτησε νωρίς, αλλά δυστυχώς κάτω από αυτές τις συνθήκες στην Ευρώπη, ήταν η μόνη απόφαση που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Στόχος μας τώρα θα είναι να σκεφτούμε την επόμενη σεζόν και να έχουμε μία σπουδαία Ευρωλίγκα γεμάτη με ταλαντούχους παίκτες και ομάδες και να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο, από την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης.

Είναι μία ευκαιρία να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να δυναμώσουμε τον ρόλο μας την καλύτερη λίγκα της Ευρώπης. Τέλος, ως Αρμάνι Μιλάνο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και τους συνεργάτες μας για τη συνεχή στήριξή τους και τους φιλάθλους που μας ακολουθούν παντού. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, αλλά ήδη προετοιμαζόμαστε για μία εντυπωσιακή σεζόν 2020/21 και ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x