Ελλάδα

Χαραλαμπίδης: «Δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό, ξεχνάμε αυτό το ματς»

Στην ευστοχία των επιθετικών ατού του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά τη συντριβή του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ από τους «πράσινους».

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως πρέπει να ξεχάσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και να ασχοληθούν με τα υπόλοιπα ματς για να έρθει η γρήγορη παραμονή και περιμένει από τους νεοφερμένους Αμερικανούς να αφομοιώσουν σιγά σιγά αυτά που τους ζητά στις προπονήσεις.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι στην καλύτερη επίθεση της Ευρώπης και του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν καταφέραμε, σε καμία περίπτωση, να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό, έβαλαν 21 τρίποντα με πολύ μεγάλο ποσοστό και έβγαλαν πολλούς αιφνιδιασμούς.

Εμείς θα πρέπει να ξεχάσουμε πάρα πολύ γρήγορα αυτό το παιχνίδι και να πάμε στο επόμενο, γιατί για εμάς σε αυτό κρίνονται οι στόχοι μας.

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην EuroLeague».

Για το πόσο ευχαριστημένος είναι από την απόδοση των Ουίλιαμς και Ρετ: «Τα παιδιά αυτά είναι στην ομάδα μόλις πέντε μέρες και δεν έχουν κάνει πολλές προπονήσεις. Δεν είναι εύκολο να αφομοιώσουν πράγματα και να αφομοιωθούν από το σύνολο. Το σημερινό παιχνίδι και αυτό με τη Σαραγόσα θα βοηθήσουν τα παιδιά να βρουν αγωνιστικό ρυθμό.

Μπορούν να προσφέρουν αρκετά πράγματα, απλά θα πρέπει να τους βοηθήσουμε κι εμείς για να τους εντάξουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σύνολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x