Ευρώπη

Χαραλαμπίδης: «Πολύ σημαντικός αγώνας – Περιμένουμε τους Έλληνες φιλάθλους»

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Τέλεκομ Βόννη (4/12, 21:00) μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, κάνωντας κάλεσμα στους Έλληνες φιλάθλους.

Τον τελευταίο του αγώνα για τον πρώτο γύρο του Basketball Champions League δίνει ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (4/12, 21:00) απέναντι στην Τέλεκομ Βόννη. Οι Θεσσαλονικείς ισοβαθμούν με τη γερμανική ομάδα στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου και σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι αναμένεται να έχουν την υποστήριξη Ελλήνων φιλάθλων, στοιχείο στο οποίο στάθηκε ο Έλληνας τεχνικός.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και ένας πολύ σημαντικός αγώνας για μας, γιατί αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας κρατήσει μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη όμως, πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα και να τα κάνουμε σωστά. Και σίγουρα να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του αγώνα. Η Βόννη έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρσι, έχει διαφορετικό προπονητή, αλλά παραμένει μια κλασική Γερμανική ομάδα, με πολλή ενέργεια, την οποία θα πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε». είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ για τα τεχνικά ζητήματα του αγώνα.

Στο τέλος μίλησε για τους Έλληνες φίλους του ΠΑΟΚ που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο: «Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, είμαι σίγουρος ότι θα συνδράμουν και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από τη Γερμανία. Όπως κάνουν πάντα άλλωστε. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x