Η νίκη επί της Μπρίντιζι δεν έδωσε αρκετή ώθηση στον ΠΑΟΚ, καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίστηκαν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να ανακάμψει, όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Χαραλαμπίδης.

«Είναι δεδομένο ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα αμυντικά και επιθετικά, με πολύ καλή λειτουργία, μια αθλητική ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και σε όλα τα παιχνίδια της είναι αρκετά ανταγωνιστική», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα και να την κρατήσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουν τα παιδιά το γνωρίζουν, δεν πρέπει να σταματάμε να παλεύουμε ποτέ. Τα υπόλοιπα αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι, και προσπαθούμε μέσω των προπονήσεων να παίρναμε μικρά πράγματα ώστε αυτά στο μέλλον να λειτουργήσουν σωστά. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, εμείς πρέπει να ανακάμψουμε λόγω του κακού ξεκινήματος».

Ερωτηθείς για το τίτλο που είχε πάρει ο ΠΑΟΚ το 1991 στη Γενεύη κόντρα στην CAI Σαραγόσα ανέφερε: «Όπως όλος ο κόσμος, έβλεπα τον αγώνα. Πάρα πολλές αναμνήσεις, ήταν άλλα χρόνια τότε, βλέπαμε και απολαμβάναμε την Θεσσαλονίκη με τίτλους, αλλά εντάξει πρέπει να είμαστε στην πραγματικότητα. Αντιμετωπίζουμε τα θέματα που έχουμε. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης».

Για την ήττα στο Ρέθυμνο είπε: «Υπάρχει μια δυσκολία γιατί πρέπει να κάνουμε διαχείριση της αγωνιστικής κατάστασης, θεωρώ ότι τα παιδιά γνωρίζουν το περιβάλλον και τις συνθήκες και θα είναι έτοιμοι».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Λιούις απάντησε: «Χτες δεν προπονήθηκε προληπτικά, θα αγωνιστεί κανονικά αύριο και στα επόμενα παιχνίδια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.