Euroleague

Χάρισον: «Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας» (video)

Με αυτοπεποίθηση και αλληλοστήριξη θα πρέπει να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε στην Nova ο Άαρον Χάρισον.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (25/2, 21:00) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Άαρον Χάρισον, ο οποίος επιστρέφει στην δράση μετά από περίπου δέκα ημέρες λόγω τραυματισμού, μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και γενικότερα την σεζόν της ομάδας του.

«Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, σε μια σεζόν υπάρχουν διακυμάνσεις και δύσκολες στιγμές, τόσο στο μπάσκετ όσο και στη ζωή. Επομένως πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύω πως τη διαθέτουμε, ο ένας πιστεύει στον άλλον, οφείλουμε να αλληλοστηριχθούμε και να είμαστε ομαδικοί», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ.

Ερωτηθείς για το κακό κλίμα που υπάρχει μετά τις συνεχόμενες ήττες των «ερυθρόλευκων», τόνισε: «Ως ομάδα έχουμε κίνητρο, υπάρχει αρνητικότητα κι αρκετοί που μας αμφισβητούν, άρα αυτοί μας δίνουν κίνητρο. Δεν παίζει ρόλο ποιον έχουμε αντίπαλο, πρέπει να παίξουμε για τους εαυτούς μας. Έτσι είναι η ζωή. Σίγουρα είναι έξω από το χορό, έχουν την άποψή τους, αλλά να σε απασχολούν αυτές οι απόψεις. Υπάρχουν θετικές και αρνητικές πτυχές στη ζωή. Οφείλεις να έχεις αυτοπεποίθηση, εμείς την έχουμε, μπορούμε να κάνουμε πολλά, να ανατρέψουμε την κατάσταση, ας είμαστε θετικοί, ας παίξουμε με σκληρότητα και ομαδικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x